Boedel Service contactgegevens


Boedel Service
Benedenweg 218
1834 BA Sint Pancras
T 072 - 5155111
M 06 - 50602470
info@boedelservice.nl

Diensten

Wanneer een pand ontruimd moet worden, zijn er veel zaken waar je niet in eerste instantie rekening mee had gehouden. Uiteraard is er meer dan alleen het ‘leeghalen’ van een gebouw. Naast het verwijderen van alle huisraad, moeten er regelmatig kleine werkzaamheden worden uitgevoerd als reparaties, schilderwerk, schoonmaakwerk, enzovoorts.
 
U kunt bij ons terecht voor:
huisontruiming;
inboedel inkoop;
bedrijfsontruiming;
ondersteuning bij de verkoop van de woning
;
• Beneficiaire aanvaarding van de inboedel;
• Rechtstreeks afhandeling Woningbouwverenigingen.

Daar waar mogelijk, zorgen wij zoveel mogelijk voor een milieu vriendelijk afvoer van de zaken.

Diensten – Huisontruiming
Een ontruiming vindt nooit zomaar plaats.
In veel gevallen is dit een ongeplande gebeurtenis, en meestal is er slechts weinig tijd voor.
Boedel Service verzorgt het volledige traject, van ontruiming tot oplevering.
 
In overleg met de eigenaar van het pand, de makelaar, de verhuurder, of de nieuwe bewoner wordt overlegd hoe de woning moet worden opgeleverd. Boedel Service kan ook de werkzaamheden verzorgen die hiervoor uitgevoerd moeten worden. U kunt hierbij denken aan:
 
schoonmaakwerkzaamheden;
schilderwerkzaamheden;
het uitvoeren van kleine reparaties;
het verwijderen van de stoffering;
het verwijderen van behang;
het verwijderen van vloerbedekking;
het verwijderen van parket en lambrisering;
etc. 
U bent er zodoende van verzekerd dat het pand binnen de gestelde tijd kan worden opgeleverd, terwijl aan alle eisen van oplevering is voldaan!

 

Diensten – Inboedel inkoop
Boedelservice kan de gehele inboedel of een gedeelte daarvan taxeren en van u overnemen. Omdat Boedel Service jarenlange ervaring heeft in de handel in kunst, antiek en modern design kunnen wij een hoge prijs garanderen voor de goederen.
 
Het bedrag dat de overname oplevert wordt in mindering gebracht op de kosten voor de diensten die Boedel Service u verleent. Dit betekent regelmatig dat u geld ontvangt in plaats van te betalen voor het ontruimen van de woning. Uiteraard is dit afhankelijk van de waarde van de inboedel.
 
De onderdelen van de inboedel die geen waarde hebben, worden door Boedel Service op milieuvriendelijke wijze afgevoerd en / of aangeboden bij charitatieve instellingen.
 
Boedel Service kan natuurlijk ook ingeschakeld worden voor taxatie of overname van de inboedel zonder dat u gebruik maakt van de ontruimingsservice.

 

Diensten – Bedrijfsontruiming
Voor bedrijfsontruimingen gelden andere regels dan voor woningontruimingen. Er zijn andere omstandigheden om rekening mee te houden dan bij woningen. Denk bijvoorbeeld alleen maar aan de IT-infrastructuur die binnen bedrijven is aangelegd en die je in woningen niet tegenkomt.
 
Bedrijfsontruimingen die door Boedel Service worden uitgevoerd, kunnen op dezelfde manier benaderd worden als de woningontruimingen. Ook voor bedrijven is het mogelijk de inboedel te laten taxeren en eventueel door Boedel Service te laten overnemen.
 
Het is eveneens mogelijk dat Boedel Service in (voormalige) bedrijfspanden de werkzaamheden uitvoert die nodig zijn om het pand aan alle eisen voor oplevering te laten voldoen. Onder vooraf overeengekomen voorwaarden kan Boedel Service zelfs zorgdragen voor (tijdelijke) opslag of transport van inboedelgoederen. Informeer hiervoor naar de voorwaarden.

 

Diensten – Ondersteuning bij verkoop van de woning
Iedereen die de afgelopen 10 jaar heeft geprobeerd een huis te verkopen, weet dat dit niet meer zo eenvoudig is. Veel mensen zitten maandenlang met dubbele hypotheeklasten, eenvoudigweg omdat het verkopen van de oude woning niet wil lukken.
 
Er zijn manieren om een woning aantrekkelijker te maken voor potentiële kopers. Boedel Service heeft al vele huizenverkopers geholpen die door de inzet van relatief eenvoudige middelen tóch een betere prijs voor hun woning hebben kunnen incasseren.
 
U kunt bijvoorbeeld denken aan:
 
schilderwerkzaamheden;
kleine reparaties;
schoonmaak;
onderhoud en / of renovatie van de tuin;
het geheel of gedeeltelijk inrichten van de woning;
het verlichten van het pand, eventueel met tijdschakelaars. 
Al deze zaken dragen bij aan een vlottere verkoop, vaak tegen een betere prijs. Uw investering verdient zichzelf dus terug!
 
Boedel Service heeft ook een samenwerkingsverband met Stijlicious. Dit is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in styling en fotografie van te koop staande woningen. Wanneer wij in combinatie met Stijlicious uw woning onder handen nemen, kunt u rekenen op een snellere verkoop tegen een betere prijs! Kijk voor meer informatie op www.stijlicious.nl.
Beneficiaire aanvaarding van de inboedel
Indien u te maken heeft met een overlijden komt het regelmatig voor dat de notaris de vraag stelt 'of u de inboedel beneficiair wilt aanvaarden'.In dit geval heeft u voor de rechtbank een boedelbeschrijving nodig. Boedel Service kan dit voor u verzorgen. 

 

Rechtstreeks afhandeling Woningbouwverenigingen
Wij werken regelmatig in opdracht van woningbouwverenigingen. In overleg kan oplevering rechtstreeks met desbetreffende partij afgehandeld worden, zodat deze zorg u volledig uit handen wordt genomen.