Boedel Service contactgegevens


Boedel Service
Benedenweg 218
1834 BA Sint Pancras
T 072 - 5155111
M 06 - 50602470
info@boedelservice.nl

Lees hier de/onze laatste ontwikkelingen

Onlangs is Boedel Service (voorheen Boedelguard) in zee gegaan met Stijlicious. Een toegevoegde waarde voor de diensten van Boedel Service! Stijlicious maakt te koop staande woningen snel verkoopklaar door middel van styling en fotografie. In deze tijd met een enorm aanbod aan koopwoningen en dalende verkoopcijfers is het voor de verkoper een uitdaging om zijn woning te verkopen. De koper wil verleid worden! 
 
Verkopers kunnen natuurlijk zelf hun woning verkoopklaar maken, maar het is gebleken dat het voor hen lastig is om door de ogen van potentiële kopers naar de eigen woning te kijken. Stijlicious is hierin specialist en kan dit wél. Kosten van verkoopstyling zijn bovendien zó terugverdiend als de koper kiest voor úw woning die door de perfecte styling tussen alle andere woningen uitspringt.
 
Daarnaast is Stijlicious professional in organiseren van woon- en werkomgeving. Wanneer u te maken krijgt bijzondere gebeurtenissen, zoals een scheiding, overlijden, verhuizing of samenwonen, kan het raadzaam zijn om een professional als Stijlicious in te schakelen om te helpen met alle zaken die op u af komen. Stijlicious vormt met haar diensten een uitstekende aanvulling op de diensten van Boedel Service.
 
Boedel Service en Stijlicious kunnen u als klant dus veel tijd en werk besparen. Boedel Service kan in een kort tijdsbestek een woning ontruimen en het pand volgens woningbouwnorm opleveren. Alles wat voor de oplevering en een perfecte verkooppresentatie gewenst is, kan Boedel Service in samenwerking met Stijlicious verzorgen. Meer informatie over de dienstverlening van Boedel Service vindt u op deze site.
 
Stijlicious houdt van een persoonlijke aanpak en biedt dienstverlening op maat voor een betaalbare prijs.
Nieuwsgierig? Kijk dan op www.stijlicious.nl.